Hirdetés adatai:

Ajánlat:
eladásra kínált ingatlan
Típus:
tégla építésű lakás
Vételár:
5.4 M Ft
Alapterület:
56 m²
Ingatlan állapota:
jó állapotú
Szobák száma:
2
Emelet:
földszint
Épület szintjei:
földszintes
Fűtés:
vegyes tüzelésű kazán
Komfort:
összkomfortos
Cím:
Baranya megye, Szigetvár (Belváros), Berzsenyi utca 7
Fürdő és WC:
külön helyiségben
Belmagasság:
3 m vagy magasabb
 

Megjegyzés:

Szigetváron, a belváros szívében, a történelmi Zrínyi vártól és annak szomszédságában megépült, nagy népszerűségnek örvendő gyógyfürdőtől, valamint a felújított Zrínyi tértől pár lépésre, kiemelt övezetben, lakásokat és üzletet magába foglaló épületegyüttesben 56 m2-es, 2 szobás, nagy belmagasságú, fatüzelésű kazánnal üzemeltetett központi fűtéses, galériázható polgári lakás gépkocsi elhelyezésére is alkalmas közös, nagy udvarral eladó. A lakás jelenlegi állapotában is lakható, de a felújításával középtávon számolni kell. Boltok, gyógyszertár, általános iskola, gimnázium, vasútállomás és autóbusz pályaudvar a közelben.

Szigetvár dél-dunántúli település, Baranya nyugati szélén helyezkedik el, a Zselici dombság déli oldalán, Pécstől és Kaposvártól 30-35 km-re. Közúti távolsága Barcstól és a horvát államhatártól 31 km. Népessége 11 ezer fő. A város a térség foglalkoztatási, közlekedési, oktatási, közművelődési, egészségügyi, idegenforgalmi és kulturális központja. Fontos közlekedési csomópont.
Legnagyobb vonzereje - történelmi múltja és épített kulturális öröksége mellett - a történelmi Zrínyi vára és a mellette 2007-ben megépült, napjainkban már mind nagyobb népszerűségnek örvendő gyógyfürdője. A kiváló minőségű 62 fokos gyógyvíz, nátrium-kloridos alkáli-hidrogén-karbonátos magas fluorid tartalmú víz, mely főleg a mozgásszervi illetve reumatikus panaszok enyhítésére használható. Fluorid tartalma a csontritkulás lassítását segíti elő idős korban.

Eszközök:

▴ Vissza az oldal tetejére