Hirdetés adatai:

Ajánlat:
eladásra kínált ingatlan
Típus:
tégla építésű lakás
Vételár:
10.8 M Ft
Alapterület:
71 m²
Ingatlan állapota:
felújított
Szobák száma:
3
Emelet:
földszint
Épület szintjei:
3
Fűtés:
távfűtés
Komfort:
összkomfortos
Lift:
nincs
Kilátás:
utcai
Cím:
Baranya megye, Szigetvár, Radován tér 1
Fürdő és WC:
külön helyiségben
 

Megjegyzés:

Szigetváron, a Radován téren, földszinti, 3 szoba, étkező, konyha, fürdőszoba, WC helyiségelosztású, 71 m2-es, távfűtéses, összkomfortos, újszerű állapotú, téglafalazatú lakás eladó. A szobák parkettásak, a többi helyiség járólap burkolatot kapott. Az ablakok redőnyösek. Közvetlen közelségében van az óvoda és a kisgyermekes családok nagy örömére a közlekedéstől elzárt, parkosított, nagy közterület.

Szigetvár dél-dunántúli település, Baranya nyugati szélén helyezkedik el, a Zselici dombság déli oldalán, Pécstől és Kaposvártól 30-35 km-re. Közúti távolsága Barcstól és a horvát államhatártól 31 km. Népessége 11 ezer fő. A város a térség foglalkoztatási, közlekedési, oktatási, közművelődési, egészségügyi, idegenforgalmi és kulturális központja. Fontos közlekedési csomópont.
Legnagyobb vonzereje - történelmi múltja és épített kulturális öröksége mellett - a történelmi Zrínyi vára és a mellette 2007-ben megépült, napjainkban már mind nagyobb népszerűségnek örvendő gyógyfürdője. A kiváló minőségű 62 fokos gyógyvíz, nátrium-kloridos alkáli-hidrogén-karbonátos magas fluorid tartalmú víz, mely főleg a mozgásszervi illetve reumatikus panaszok enyhítésére használható. Fluorid tartalma a csontritkulás lassítását segíti elő idős korban.

Eszközök:

▴ Vissza az oldal tetejére