Hirdetés adatai:

Ajánlat:
eladásra kínált ingatlan
Tetőtér:
tetőtéri
Típus:
tégla építésű lakás
Vételár:
16.99 M Ft
Alapterület:
98 m²
Ingatlan állapota:
újszerű
Szobák száma:
3 + 1 fél
Emelet:
2
Épület szintjei:
2
Fűtés:
gáz (cirkó)
Komfort:
összkomfortos
Lift:
nincs
Cím:
Baranya megye, Szigetvár, Akácos út 1/1
Légkondicionáló:
van
 

Megjegyzés:

Szigetvár Ny-i városrészén, családi házakkal beépített, csendes, rendezett környezetben, a közelmúltban épült társasházban eladó egy gyakorlatilag új, igényes, fiatalos kialakítású tetőtéri lakás. A nagy alapterületű, egy légterű nappali-konyha-étkező erkéllyel rendelkezik, a ritkábban használt tárgyak egyszerűen elrejthetőek az ebből a helyiségből nyíló tetőtéri tárolóban. Az otthon melegét takarékos, földgáztüzeléses kazán biztosítja. A lakás légkondicionált, a gépkocsik elhelyezésére a közös udvar szolgál.

Szigetvár dél-dunántúli település, Baranya nyugati szélén helyezkedik el, a Zselici dombság déli oldalán, Pécstől és Kaposvártól 30-35 km-re. Közúti távolsága Barcstól és a horvát államhatártól 31 km. Népessége 11 ezer fő. A város a térség foglalkoztatási, közlekedési, oktatási, közművelődési, egészségügyi, idegenforgalmi és kulturális központja. Fontos közlekedési csomópont.
Legnagyobb vonzereje - történelmi múltja és épített kulturális öröksége mellett - a történelmi Zrínyi vára és a mellette 2007-ben megépült, napjainkban már mind nagyobb népszerűségnek örvendő gyógyfürdője. A kiváló minőségű 62 fokos gyógyvíz, nátrium-kloridos alkáli-hidrogén-karbonátos magas fluorid tartalmú víz, mely főleg a mozgásszervi illetve reumatikus panaszok enyhítésére használható. Fluorid tartalma a csontritkulás lassítását segíti elő idős korban.

Eszközök:

▴ Vissza az oldal tetejére