Hirdetés adatai:

Ajánlat:
eladásra kínált ingatlan
Típus:
családi ház
Vételár:
6.95 M Ft
Alapterület:
64 m²
Telekterület:
715 m²
Ingatlan állapota:
felújítandó
Szobák száma:
2
Épület szintjei:
földszintes
Fűtés:
cserépkályha
Komfort:
komfortos
Cím:
Baranya megye, Szigetvár, Erdélyi utca 12
Fürdő és WC:
külön helyiségben
 

Megjegyzés:

Szigetvár Ny-i részén, csendes, kellemes környezetben, 2 szoba, előtér, konyha, kamra, fürdőszoba, WC, nyári konyha helyiségelosztású, 64 m2 alapterületű, cserépkályhával fűthető, komfortos családi ház 715 m2-es telken eladó. A lakóházhoz kazánház is tartozik, a földgáz be van vezetve, a meleg vizet gázbojler biztosítja.

Szigetvár dél-dunántúli település, Baranya nyugati szélén helyezkedik el, a Zselici dombság déli oldalán, Pécstől és Kaposvártól 30-35 km-re. Közúti távolsága Barcstól és a horvát államhatártól 31 km. Népessége 11 ezer fő. A város a térség foglalkoztatási, közlekedési, oktatási, közművelődési, egészségügyi, idegenforgalmi és kulturális központja. Fontos közlekedési csomópont.
Legnagyobb vonzereje - történelmi múltja és épített kulturális öröksége mellett - a történelmi Zrínyi vára és a mellette 2007-ben megépült, napjainkban már mind nagyobb népszerűségnek örvendő gyógyfürdője. A kiváló minőségű 62 fokos gyógyvíz, nátrium-kloridos alkáli-hidrogén-karbonátos magas fluorid tartalmú víz, mely főleg a mozgásszervi illetve reumatikus panaszok enyhítésére használható. Fluorid tartalma a csontritkulás lassítását segíti elő idős korban.

Eszközök:

▴ Vissza az oldal tetejére