Hirdetés adatai:

Ajánlat:
eladásra kínált ingatlan
Típus:
családi ház
Vételár:
6.9 M Ft
Alapterület:
170 m²
Telekterület:
456 m²
Ingatlan állapota:
felújítandó
Szobák száma:
5
Pince:
van
Fűtés:
egyéb
Komfort:
félkomfortos
Cím:
Baranya megye, Szigetvár, Zrínyi tér 5
 

Megjegyzés:

Akár ingyen is!
Szigetváron, a belváros szívében, a felújított Zrínyi téren, kiemelt övezetben, nagyon szép környezetben, 5 szobás, 170 m2 hasznos alapterületű, részben alápincézett, városképileg védett lakóház eladó.
Lehetőség van arra, hogy a lakóház déli részén lévő lakrész felújításáért cserébe ingyen az új tulajdonosé lehet a lakóház északi részén található, külön bejáratú, teljes felújításra szoruló, 2 szobás lakrész.
Az alaprajzi elhelyezése (két külön bejárat) olyan, mely szerint két önálló lakás, vagy egy lakás és egy önálló üzlet is kialakítható. Az épület felújítási tervei rendelkezésre állnak. A szükségessé vált felújítási munkák az épület szerkezeti részeit is érintik, ezért ezeket a munkákat csak a felújítási tervek figyelembe vételével lehet elvégezni. Az épület szerkezeti részeit nem érintő, belső felújítása már elkezdődött.
Irányár: 6.900.000.,-Ft.

Boltok, gyógyszertár, általános iskola, gimnázium, vasútállomás és autóbusz pályaudvar a közelben. Néhány perces sétával elérhető a történelmi Zrínyi vár és az annak szomszédságában megépült, ma már nagy népszerűségnek örvendő gyógyfürdő.

Szigetvár dél-dunántúli település, Baranya nyugati szélén helyezkedik el, a Zselici dombság déli oldalán, Pécstől és Kaposvártól 30-35 km-re. Közúti távolsága Barcstól és a horvát államhatártól 31 km. Népessége 11 ezer fő. A város a térség foglalkoztatási, közlekedési, oktatási, közművelődési, egészségügyi, idegenforgalmi és kulturális központja. Fontos közlekedési csomópont.
Legnagyobb vonzereje - történelmi múltja és épített kulturális öröksége mellett - a történelmi Zrínyi vára és a mellette 2007-ben megépült gyógyfürdője. A kiváló minőségű 62 fokos gyógyvíz, nátrium-kloridos alkáli-hidrogén-karbonátos magas fluorid tartalmú víz, mely főleg a mozgásszervi illetve reumatikus panaszok enyhítésére használható. Fluorid tartalma a csontritkulás lassítását segíti elő idős korban.

Eszközök:

▴ Vissza az oldal tetejére